Facebook/YouTube:    


Profesionalna hemija za održavanje čistoće

,Sutter je osnovan još 1858. god. U okviru kompanije posluje nekoliko firmi od kojih je jedna i Sutter Professional. Ova firma koju mi zastupamo se bavi proizvodnjom sredstava za održavanje podova. Sutter program je nastavak dobro poznatih sredstava iz programa TASKI uz kvalitativnu nadogradnju u vidu novih, još naprednijih sredstava. Podne emulzije nose UL atest na klizanje, a kao posebnu prednost izdvajamo sredstvo za skidanje emulzija koje je izuzetno prijatnog mirisa i ne mora da se ispira. Sredstva iz naše ponude nemaju štetan uticaj na zdravlje ljudi i prirodnu sredinu čemu su potvrda atesti proizvodača. Pored ovih atesta, sva sredstva se redovno testiraju od strane domaćih nadležnih institucija i imaju domaće ateste.

Deterdženti za pranje tepiha

Sutter DRY-MOK je peneći deterdžent za pranje mekih podnih obloga. Namenjen je za rad četkarama. Dubinski pere tepihe. Sadrži specijalne smole koje smanjuju kasnije prljanje. Veoma brzo sušenje kada se koristi sa mašinom na koju je postavljen generator pene. Ne oštećuje boje (neutralni pH). Prijatnog mirisa.

SIGURNOSNI LIST
EC REGULATIVA 1907/2006
DRY MOK

 

Sutter INI-MOK je niskopeneće sredstvo namenjeno za ekstrakciono pranje . Dubinski pere tepihe i meblirani nameštaj. Rastvara sve vrste mrlja. Naročito efikasan protiv masnih fleka. ne oštećuje boju (neutralni pH). Prijatnog mirisa.

SIGURNOSNI LIST
EC REGULATIVA 1907/2006
INI MOK


Deterdženti za pranje podova

Sutter TECNE je višenamenski deterdžent za pranje i odmašćivanje. Moćno sredstvo koje može da se koristi na svim podovima . Neutralna pH formula. Bez rastvarača.

SIGURNOSNI LIST
EC REGULATIVA 453/2010 TECNE

Sutter ONDA je višenamenski deterdžent za pranje i dezinfekciju . Idealan za pranje i dezinfekciju svih površina koje mogu da se peru. Izutetno prijatnog mirisa. Brzo dezinfikuje. Fenolni koeficijent za Staphylococus Aureus i Salmonella Typhi =3.75

SIGURNOSNI LIST
EC REGULATIVA 453/2010 ONDA


Emulzije i sredstva za skidanje emulzije

Sutter METEOR MILENIUM visokosjajna emulzija izuzetne postojanosti. Niski troškovi rada i smanjuje vreme rada pošto je u sredstvu kombinovana emulzija i podloga za emulziju. Odlaže skidanje emulzije i smanjuje potrebe dnevnog i periodičnog održavanja.

SIGURNOSNI LIST
EC REGULATIVA 1907/2006
METEOR MILLENIUM

Sutter STRAIK N.R. je sredstvo za skidanje starih slojeva emulzije izuzetno prijatnog mirisa i velike ekonomičnosti. Brzo rastvara stare slojeve emulzije. Ispiranje nije potrebno čime se znatno ubrzava rad. Sredstvo je niskopeneće.

SIGURNOSNI LIST
EC REGULATIVA 453/2010
STRAIK NR