Facebook/YouTube:    


Kombimati

,

Kombimati su mašine koje u jednom prolasku peru podne površine i usisavaju prljavu vodu. Namenjeni su za sve tipove tvrdih podova. Kao i kompletan FIMAP-ov program, karakteriše ih izuzetan učinak pranja, nizak nivo buke, lako i jednostavno korišćenje, velike manevarske sposobnosti, niski troškovi svakodnevnog rada i visoka pouzdanost.

Mogu da se koriste za održavanje poslovnog i kancelarijskog prostora, proizvodnih pogona, tržnih centara, javnih ustanova, železničkih stanica i sl.

Postoji velik broj sa električnim kablom, na baterije i dizel pogon. Adekvatan model se odabira na osnovu veličine površine i vremena na raspolaganju da se prostor opere.

Svi kombimati su podeljeni u 3 grupe prema površinama za koje su najoptimalniji u poređenju brzine rada, učinka, troškova rada i održavanja mašina. Izbor uređaja za konkretan prostor se radi na osnovu veličine i koncepcije prostora, površine koja treba da se pere, vrste zaprljanja, raspoloživog vremena za pranje i drugih sekundarnih faktora.

 


Ekstra ponuda

06.05.2010.,Mašina za čišćenje,: GENIE E/B

Genie E / B mašina za čišćenje se preporučuje za čišćenje poda male, pretrpane površine manje od 1.000 m2. Imajući u vidu izuzetno male dimenzije, može da obavlja širok spektar operacija čišćenja. Drastično smanjuje troškove za čišćenje, a unapređuje nivo higijene.


Servis, edukacija i stručna pomoć

, Vrhunski stručnjaci za servisiranje mašina, obuku       i usavršavanje ....,

Nudimo pouzdanu isporuku, obuku prilikom preuzimanja mašine i servisiranje u garantnom i vangarantnom roku. Na raspolaganju Vam je zavidan set rezervnih delova, a nedostajuće pribavljamo u najkraćem roku.