css templates

O nama

Firma Task se zalaže više od 30. godina da svojim kvalitetnim pristupom domaćem tržištu i odličnom ponudom raznovrsnih profesionalnih mašina za čišćenje – privuče što više klijenata i omogući im zadovoljstvo u odluci da daju poverenje Tasku. Od početka svog postojanja TASK je imao strategiju da klijent mora da bude zadovoljan ponuđenim uslugama, a naše usluge su sledeće:


- Prodaja profesionalne opreme za održavanje higijene - FIMAP ( mašine za pranje podova i tepiha, profesionlni usisivači, mašine za čišćenje u prehrambenoj industriji) i profesionalna hemija – SUTTER.

- Servis svih uređaja iz naše ponude,kako u garantnom tako i u van garantnom roku ( na lageru se nalaze kompletni rezervni delovi za program FIMAP-a)

- Pružanje usluga profesionalnog održavanja čistoće objekata.


Iz naših distributivnih centara u Beogradu i Nišu, pokrivamo kompletno tržište Srbije. Trudimo se da u najkraćem roku budemo na usluzi svojim klijentima, i da na profesionalan način kako u delu prodaje, tako i u delu servisa ispunimo

zahteve svih sadašnjih, tako i potencijalnih kupaca.

Task se bavi i pružanjem usluga čišćenja i održavanja poslovnih prostora, magacina, proizvodnih pogona...

Firma u svom poslovanju primenjuje sistem menadžmenta kvaliteta u skladu sa standardima SRPS ISO 9001 i sistem zaštite životne sredina u skladu sa standardima SRPS ISO 14001.


Politika QMS i EMS (pdf)

© Copyright 2019 lateral.webdesign - All Rights Reserved